ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2017

Ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους μας ότι το νέο ημερολόγιο του συλλόγου για το 2017 έχει κυκλοφορήσει. Το ημερολόγιό μας κάθε χρόνο αποσπά θετικά σχόλια και κριτικές κυρίως λόγω των όμορφων εικόνων που απεικονίζονται σε αυτό αλλά και της καλαίσθητης σύνθεσής του. Εικόνες από στιγμές που έχουμε ζήσει, εικόνες από κορυφές, μονοπάτια, φαράγγια, εικόνες από τα μέρη που έχουμε περπατήσει, σκαρφαλώσει, κολυμπήσει σε όλες τις εποχές του χρόνου και καιρικές συνθήκες. Πρόκειται για εικόνες που μας ταξιδεύουν και που μας παρακινούν να σηκωθούμε από την καρέκλα μας και για μια ακόμη φορά να τρέξουμε και να βρεθούμε εκεί στη μαγική θεραπευτική αγκαλιά των βουνών, εκεί όπου η «πραγματική» ζωή βρίσκεται….

Πέρα των παραπάνω το ημερολόγιο αποτελεί και ένα χρήσιμο εργαλείο διότι επάνω σε αυτό περιγράφονται οι εξορμήσεις του συλλόγου για όλο το χρόνο.

Ο σχεδιασμός και σύνθεση του ημερολογίου έχει γίνει από τον Ντάνυ Κάργα (dk design) ενώ οι εικόνες καθώς και η επιλογή αυτών προέρχονται από των Κώστα Φύκιρη.

χορηγός: Γιάννης Λιακάκης