Ανάβαση στον Πάρνωνα (Μεγάλη Τούρλα 1.935μ.)

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμάτας διοργανώνει την Κυριακή 19 Ιανουαρίου, εξόρμηση στον χιονισμένο Πάρνωνα, σε αυτό το ιδιαίτερο γεωφυσικό ανάγλυφο, με τελικό στόχο την κορυφή Μεγάλη Τούρλα (1.935μ.). Η ανάβαση θα γίνει από το καταφύγιο, το οποίο βρίσκεται σε υψόμετρο 1.420 μέτρων πάνω από το χωριό Βαμβακού Λακωνίας.

• Βαθμός Δυσκολίας: 5
• Ώρες Πορείας: 8 +/- (κατά προσέγγιση, ανάλογα με τις συνθήκες)

Εξοπλισμός: Μπότες αδιάβροχες (άκαμπτες ή ημιάκαμπτες που να πέρνουν κραμπόν), Σακίδιο, Κραμπόν, Πιολέ, Μπατόν, Γκέτες, Φακός κεφαλής, Γυαλιά ηλίου, Αντηλιακό, Ατομικό φαρμακείο, χειμερινός εξοπλισμός ένδυσης.

Αναχώρηση: 6:00 το πρωί της Κυριακής 19/1/20.

Κόστος: 15 εύρω

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: από Δευτέρα-Παρασκευή και κατά τις ώρες 21:00-22:30 στα τηλ. του συλλόγου 27210-97733 & 27211-10437 και στο συντονιστή Γιάννη Κουραμπά (6972719232).

• Στο πρόγραμμα του συλλόγου συμμετέχουν μόνο μέλη του Συλλόγου μας ή μέλη σωματείων μελών της Ε.Ο.Ο.Α.. Για να γίνετε μέλος συμπληρώνετε το έντυπο εγγραφής στο γραφείο του ΕΟΣ Καλαμάτας και 10€ για τη συνδρομή της χρονιάς.
• Δανεισμός εξοπλισμού ασφαλείας θα γίνει στα γραφεία του συλλόγου την Πέμπτη 16/01/2020 στα γραφεία του Συλλόγου.