Ανάβαση στο Καλάθι την Κυριακή 7 Ιουνίου 2020

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμάτας την Κυριακή 7 Ιουνίου 2020, στην πρώτη μετά covid-19 εξόρμηση, θα πεζοπορήσει στο όρος Καλάθι. Το Καλάθι αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για μια γρήγορη βόλτα στην ορεινή φύση γιατί βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην πόλη. Θα ακολουθηθεί το μονοπάτι (πρόσφατα καθαρισμένο από το Σύλλογό μας) που ξεκινά από την Άνω Βέργα, συνεχίζει στα Κοτσιφάλωνα και καταλήγει στον Προφήτη Ηλία.

- Βαθμός Δυσκολίας: 2

-  Ώρες Πορείας: περίπου 6

θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας

Αναχώρηση: 7:30 το πρωί της Κυριακής απο τα γραφεία του Συλλόγου ή συνάντηση στην Άνω Βέργα στις 8:00.

Κόστος συμμετοχής: 5 ευρώ.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: από Δευτέρα έως Παρασκευή κατά τις ώρες 21:00-22:30 στα τηλ. του συλλόγου 27210-97733 & 27211-10437 και στο συντονιστή Κακλίδη Κώστα (6976830694).

Πληροφορίες για τον απαραίτητο εξοπλισμό μπορείτε να βρείτε εδώ.

• Στο πρόγραμμα του συλλόγου συμμετέχουν μόνο μέλη του Συλλόγου μας ή μέλη σωματείων μελών της Ε.Ο.Ο.Α.. Για να γίνετε μέλος συμπληρώνετε το έντυπο εγγραφής στο γραφείο του ΕΟΣ Καλαμάτας και 10€ για τη συνδρομή της χρονιάς.