Εξόρμηση στον Μυστρά

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμάτας διοργανώνει πεζοπορική εξόρμηση την Κυριακή 30 Μαΐου 2021 στα πανέμορφα μέρη της περιοχής του Μυστρά. Πρόκειται για ένα πολιτιστικό ταξίδι στο χρόνο στη Βυζαντινή καστροπολιτεία των Κατακουζηνών και Παλαιολόγων, κάτω από τη σκιά του Ταϋγέτου. Θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στον Αρχαιολογικό χώρο του Μυστρά και στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη.

Βαθμός Δυσκολίας: 1 (κατάλληλη η συμμετοχή αρχαρίων με καλή φυσική κατάσταση).

Ώρες Πορείας: 4 +/-

Κόστος Συμμετοχής: 15 ευρώ

Αναχώρηση: 7:00 π.μ. (από τα γραφεία του Συλλόγου)

Προαιρετικά: Αρχαιολογικός χώρο Μυστρά (τιμή εισιτηρίου 12 ευρώ), Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού (τιμή εισιτηρίου 4 ευρώ).

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Συλλόγου (κάθε βράδυ από Δευτέρα έως Παρασκευή μετά τις 21.00 μμ, τηλ. 27210 97733) και στο τηλ.: 6937328781 & 6973855766.

Πληροφορίες για τον απαραίτητο εξοπλισμό μπορείτε να βρείτε εδώ και τον κανονισμό αναβάσεων εδώ.

 

Δικαίωμα συμμετοχής στην εξόρμηση έχουν μέλη του Συλλόγου μας ή μέλη σωματείων μελών της Ε.Ο.Ο.Α.

Επιτρέπεται σε άτομα να συμμετέχουν δοκιμαστικά (1-2 εξορμήσεις) χωρίς να είναι μέλη και στη συνέχεια θα πρέπει να εγγράφονται ως μέλη.

Για να γίνετε μέλος συμπληρώνετε το έντυπο εγγραφής στο γραφείο του ΕΟΣ Καλαμάτας και 10€ για τη συνδρομή της χρονιάς.

 

ΜΕΤΡΑ COVID-19

Εφαρμόζουμε όλα τα Διατάγματα και τα Πρωτόκολλα Υγείας όσον αφορά την αντιμετώπιση του COVID 19 όπως έχουν εκδοθεί από το Υπουργείο Υγείας. Λαμβάνοντας σοβαρά υπ' όψιν όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα που επιβάλλονται αυτό το καιρό σε κάθε ομαδική εξόρμηση (αποστάσεις μάσκα κλπ). Συμμορφωνόμαστε με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, για να μπορέσουμε να προστατέψουμε τους συνορειβάτες μας. Για το λόγο αυτό θα κρατάμε τις απαραίτητες αποστάσεις και θα εφαρμόσουμε ό,τι αναφέρει η σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση.