Σχολή Αναρρίχησης Βράχου Αρχαρίων 2021

Απόλυτα επιτυχημένα ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής (6/6/21) τα μαθήματα της Σχολής Αναρρίχησης Βράχου Αρχαρίων που οργάνωσαν ο ΕΟΣ Καλαμάτας και η ClimbUp.

 

Στην σχολή πήραν μέρος 14 άτομα από τις περιοχές της Μεσσηνίας, της Λακωνίας και της Αχαΐας οι οποίοι παρακολούθησαν τα μαθήματα με μεγάλο ενδιαφέρον. Πιο συγκεκριμένα η διαδραστικότητα των μαθημάτων σε συνδυασμό με την εξαιρετική καθοδήγηση των εκπαιδευτών έκαναν τα μαθήματα απλά και κατανοητά για όλους.

 

Στην επιτυχία της σχολής μεγάλη συμβολή και τους ευχαριστούμε για αυτό, είχαν οι εκπαιδευτές Χρήστος Μπελογιάννης (Εκπαιδευτής Ορειβασίας και Αναρρίχησης της ΕΟΟΑ, Οδηγός Βουνού της IFMGA), ο Καλαματιανός εκπαιδευτής και μέλος του ΕΟΣ Καλαμάτας Γιώργος Μάλαμας (Εκπαιδευτής Συνοδών Βουνού, Βοηθός Εκπαιδευτής Ορειβασίας & Αναρρίχησης της ΕΟΟΑ, Εκπαιδευτής Ορεινής Διάσωσης της ΕΟΔ) και Βάνιας Μαυρόπουλος (Βοηθός Εκπαιδευτής Ορειβασίας & Αναρρίχησης της ΕΟΟΑ) που με τις γνώσεις τους βοήθησαν τους αναρριχητές να γνωρίσουν το σπουδαίο άθλημα της αναρρίχησης.

 

Από μεριάς του Δ.Σ. θα θέλαμε να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία και καλές αναρριχητικές διαδρομές.