Ελάτε να γνωρίσουμε την αναρρίχηση

Η πολυετής εμπειρία του ΕΟΣ Καλαμάτας έχει ως αποτέλεσμανα μας φέρει στην ευχάριστη θέση να δημιουργήσουμε ένα κομμάτι αποκλειστικά για αναρρίχηση, όπου οποιοσδήποτε έχοντας εμπειρία ή μη, θα μπορεί να έρθει στο χωρο του συλλόγου (Κάθε πέμπτη 9:15-10:30), για να γνωρίσει και να προπονηθεί στη sport αναρρίχηση. Ο ΕΟΣ Καλαμάτας, θέλει να έχει ενεργό ρόλο στη διάδοση, αλλά και στήριξη του ολυμπιακού αθλήματος της sport αναρρίχησης.

Η δράση δε σταματάει εδώ, καθώς μηνιαίως θα οργανώνονται αναρριχητικές εξορμήσεις, παράλληλα με το ορειβατικό πρόγραμμα του συλλόγου, σε πεδία όπως Νέδουσα, Καρδαμύλη αλλά και Λαγκάδα. Η Καλαμάτα μαλιστα αποτελεί ιδανικό αναρριχητικό προορισμό, με τρία πεδία κοντά της (Νέδουσα, Καρδαμύλη και Λαγκάδα).

Επίσης οι δύο τεχνιτές πίστες αναρρίχησης του συλλόγου μας είναι ιδανικές για αρχάριους και προχωρημένους. Τα μέλη θα έχουν την ευκαιρία να αποκομήσουν βασικές γνώσεις στην αναρρίχηση, ώστε να μπορουν να αθλούναι με ασφάλεια και με να συμμετέχουν σε σχολές αναρρίχησης πιστοποιημένων απο την ελληνική ομοσπονδία (ΕΟΟΑ). Επίσης για τους μικρούς μας φίλους, θα γίνουν εισαγωγικά μαθήματα από έμπειρα μέλη του συλλόγου.

Ο ΕΟΣ Καλαμάτας σας περιμένει κάθε Πέμπτη 9.15 - 10.30μ.μ στα γραφεία του για να σας συστήσει με το υπέροχο άθλημα της αναρρίχησης.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: Γιώργος Μπουρίκας  (6974225568), Μάνος Πορώνης (6976253723), Γιώργος Στεφανούρης (6937328781).