Πεζοπορία στο «κρατήρα» του Καλαθιού (Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021)

Την προσεχή Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021 ο Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμάτας προγραμματίζει πεζοπορία στο στο «κρατήρα» του Καλαθιού. Πρόκειται για ένα μονοπάτι, πολύ κοντά στη Καλαμάτα, με πολλές εναλλαγές και μεγάλη πολιτισμική και φυσική αξία και που σε μεγάλο μέρος του διατρέχεται από το παλιό καλντερίμι που ένωνε τους οικισμούς. Με αφετηρία την Άνω Βέργα και προορισμό τον φυσικό σχηματισμό του «κρατήρα» ή «Βαθύ». Η επιστροφή θα γίνει από την ίδια διαδρομή στην Άνω Βέργα.

Αναχώρηση: 8:30π.μ. την Κυριακής 7/11/2021 από τα γραφεία του Συλλόγου (Ανατολικό κέντρο). Για τη μετακίνηση, πέρα από τα οχήματα του συλλόγου, θα χρησιμοποιηθούν και ιδία μέσα.   

Βαθμός Δυσκολίας: 1-2 (κατάλληλη η συμμετοχή αρχαρίων).

Ώρες Πορείας: ~ 5

Κόστος Συμμετοχής: 5 ευρώ

Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στα γραφεία του Συλλόγου από Δευτέρα-Παρασκευή τις ώρες 21:00-22:30μ.μ., τηλ. 27210-97733 & 6942233010.

Για την καλύτερη οργάνωση κάθε εξόρμησης παρακαλούμε οι δηλώσεις συμμετοχής να γίνοναι το συντομότερο δυνατό.

Ο σύλλογος συνιστά στους συμμετέχοντες να έχουν είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού, είτε πιστοποιητικό νόσησης, είτε rapid τεστ 48 ωρών πριν την εκδήλωση.

Πληροφορίες για τον απαραίτητο εξοπλισμό μπορείτε να βρείτε εδώ και τον κανονισμό αναβάσεων εδώ.

Δικαίωμα συμμετοχής στην εξόρμηση έχουν μέλη του Συλλόγου μας ή μέλη σωματείων μελών της Ε.Ο.Ο.Α.

Επιτρέπεται σε άτομα να συμμετέχουν δοκιμαστικά (1-2 εξορμήσεις) χωρίς να είναι μέλη και στη συνέχεια θα πρέπει να εγγράφονται ως μέλη.

Για να γίνετε μέλος συμπληρώνετε το έντυπο εγγραφής στο γραφείο του ΕΟΣ Καλαμάτας και 10€ για τη συνδρομή της χρονιάς.