Προτάσεις για το νέο πρόγραμμα αναβάσεων & δραστηριοτήτων 2023 του Ε.Ο.Σ. Kαλαμάτας

Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι ξεκίνησε ο σχεδιασμός του προγράμματος των Ορειβατικών - Πεζοπορικών δραστηριοτήτων του Ε.Ο.Σ. Καλαμάτας για το 2023.

Στη διαμόρφωσή του, καλούνται να συμμετέχουν όλα τα μέλη του Συλλόγου που έχουν ιδέες/προτάσεις και να τις καταθέσουν γραπτώς ή να τις στείλουν με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , το αργότερο έως την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Οι προτάσεις θα πρέπει να είναι ολοκληρωμένες (να υπάρχει περιγραφή των διαδρομών & προτεινόμενη ημερομηνία) και αυτός/ή που προτείνει κάποια εξόρμηση, να είναι πρόθυμος/η να αναλάβει και την ευθύνη υλοποίησής της.

Ο Σύλλογος μας, φροντίζει να παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια και την κατά το δυνατό πληρέστερη ενημέρωση στα ενδιαφερόμενα μέλη που επιθυμούν να αναλάβουν την υλοποίηση των προτάσεών τους.

Η συμμετοχή σας κρίνεται απαραίτητη και οι προτάσεις όλων θεωρούνται πολύτιμες. Σας περιμένουμε να συμβάλλετε με τη συμμετοχή, τις ιδέες και τις προτάσεις σας στην αναβάθμιση και βελτίωση του προγράμματος του Συλλόγου μας.

 

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. του Ε.Ο.Σ. Καλαμάτας