Πεζοπορία Νεοχώρι - Γεωργίτσι

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμάτας την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023, θα πραγματοποιήσει πεζοπορία στα χωριά της βορειοανατολικής πλευράς του Ταϋγέτου.
Η διαδρομή θα ξεκινήσει από ένα πολύ όμορφο χωριό το Νεοχώρι που βρίσκεται μέσα σε μια κατάφυτη περιοχή από πλατάνια και άγριες καστανιές. Στη συνέχεια, θα κατευθυνθούμε προς το Γεωργίτσι με την εκπληκτική θέα γνωστό αλλιώς ως το "μπαλκόνι του Ταϋγέτου". Τέλος, θα επιστρέψουμε στο Νεοχώρι ολοκληρώνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο μια μαγευτική πεζοπορία στα χωριά του Ταϋγέτου.
 
Βαθμός Δυσκολίας: 2 (απαιτείται καλή φυσική κατάσταση)
Ώρες Πορείας: 6 +/-
Αναχώρηση: Κυριακή 5/2/2023 και ώρα 7:00π.μ.
Κόστος συμμετοχής: 10 ευρώ
Πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής στον Αρχηγό Αναστόπουλο Αντώνη, τηλ.: 6936328794 (ώρες επικοινωνίας μετά τις 6 το απόγευμα)
Για την αποτελεσματικότερη διοργάνωση της εξόρμησης, παρακαλούμε για δηλώσεις συμμετοχής το αργότερο εως την παρασκεύη το βράδυ.
 

Πληροφορίες για τον απαραίτητο εξοπλισμό μπορείτε να βρείτε εδώ.

Στο πρόγραμμα του συλλόγου συμμετέχουν μόνο μέλη του Συλλόγου μας ή μέλη σωματείων μελών της Ε.Ο.Ο.Α.. Για να γίνετε μέλος συμπληρώνετε το έντυπο εγγραφής στο γραφείο του ΕΟΣ Καλαμάτας και 10€ για τη συνδρομή της χρονιάς (επιτρέπεται σε άτομα που συμμετέχουν για πρώτη φορά να δοκιμάσουν χωρίς να είναι μέλη).