Πρόσκληση στη Γιορτή Μονοπατιών

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμάτας σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμάτας διοργανώνει διασυλλογική συνάντηση με σκοπό την ανάδειξη του δικτύου μονοπατιών που βρίσκονται στο Ταΰγετο και στο Δήμο Καλαμάτας.

Προσκαλούμε όλους τους πεζοπορικούς-ορειβατικους συλλόγους και τους συμπολίτες μας στη γιορτή που θα πραγματοποιηθεί στον οικισμό Άνω Βέργα Καλαμάτας την Κυριακή 2 Απριλίου 2023.

Πρόγραμμα γιορτής:

- Αναχώρηση από τα γραφεία στο συλλόγου την Κυριακή 02/04/2023 και ώρα 8:00 π.μ. με προορισμό τον οικισμό Άνω Βέργα ή απευθείας συνάντηση στην Άνω Βέργα τις καθορισμένες ώρες.

- Έναρξη μεγάλης πορείας ώρα 9:00 π.μ. (διάρκεια περίπου 6 ώρες, βαθμός δυσκολίας 2).

- Έναρξη μικρής πορείας ώρα 11:00 π.μ. (διάρκεια περίπου 4 ώρες, βαθμός δυσκολίας 1).

- Εορταστική εκδήλωση ώρα 15:00 στη πλατεία Άνω Βέργας

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 2721097733 και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..