Γιορτή Μονοπατιών (Κυριακή 2 Απριλίου 2023)

Γιορτάζοντας τα 30 χρόνια από την ίδρυση του, ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμάτας, με την υποστήριξη του Δήμου Καλαμάτας και σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Αναπτυξιακό Σύλλογο Βέργας, διοργανώνει "Γιορτή Μονοπατιών" στον οικισμό Άνω Βέργα Καλαμάτας την Κυριακή 2 Απριλίου 2023, με σκοπό την ανάδειξη του δικτύου μονοπατιών που βρίσκονται στο Ταΰγετο και στο Δήμο Καλαμάτας.

Πρόγραμμα γιορτής:

- Αναχώρηση από τα γραφεία στο συλλόγου με ιδία μέσα  την Κυριακή 02/04/2023 και ώρα 8:00 π.μ. με προορισμό τον οικισμό Άνω Βέργα ή απευθείας συνάντηση στην Άνω Βέργα τις καθορισμένες ώρες που αναφέρονται παρακάτω.

- Έναρξη μεγάλης πορείας ώρα 9:00 π.μ. (διάρκεια περίπου 6 ώρες, βαθμός δυσκολίας 2).

- Έναρξη μικρής πορείας ώρα 11:00 π.μ. (διάρκεια περίπου 4 ώρες, βαθμός δυσκολίας 1).

- Εορταστική εκδήλωση ώρα 15:00 στη πλατεία Άνω Βέργας.

Η μετακίνηση στην Άνω Βέργα θα γίνει με ίδια μέσα. Προς διευκόλυνση παρακαλούμε η μετακίνηση να γίνει μέσω του οικισμού Σωτηριανίκων και η στάθμευση των οχημάτων να γίνει προς την έξοδο του οικισμού Άνω Βέργας (προς σημείο "παραπέντε").  

Για πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 2721097733 και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..